• Joint Idea (map)
  • Arnavutköy Mahallesi, Takkeci Sk. No:3
  • 34345 Beşiktaş/İstanbul

ICF onaylı, sertifikalı koçluk programı ile gelişim süreci devam eden ergenlerde etkilenen günlük yaşam becerilerinin koçluk yaklaşımı ile geliştirilmesini, güçlendirilmesini ve bu becerilerin ergenlerin yaşantısına alışkanlık düzeyinde kazandırılmasını sağlayabilirsiniz.

Programa katılımınız ile kendinize ve yaşamlarına dokunduğunuz Öğrencilerinize ve Evlatlarınıza anlam kazandırabilir, netleşmelerine yardımcı olabilir, potansiyellerini ortaya çıkarabilirsiniz.

Ebeveynler, Öğretmenler ve Gelişim Profesyonelleri olarak, gelecek nesillerin gelişimine katkı sağlayacak 3 modülden oluşan programın erken kayıt avantajı 06 Nisan’da sona eriyor. Erken kayıt avantajından faydalanın.

Modül - 1 / 13 - 14 Nisan
Etkili Koçluğun Temelleri

Modül - 2 / 4 - 5 Mayıs
Günlük Yaşam Becerileri Bağlamında Öğrenci Koçluğu

Modül - 3 / 11 - 12 Mayıs
Koçluk İle Öğrencilere Günlük Yaşam Becerileri Kazandırma

Kayıt ve bilgi için: info@lifebalance.com.tr


EĞİTMENLER:
Arzu Sarıkayalar Sadaghiani
Gelişim Danışmanı

1990 yılında ODTÜ Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Sarıkayalar Sadaghiani, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği, 1994 yılında The Institute of Commercial Management-Londra’ da Uluslararası Pazarlama Yüksek Lisans Programlarını tamamlamıştır.

Sarıkayalar Sadaghiani 25 yılı içeren çalışma hayatında çoğu global ölçekli olan Türkiye’ nin önde gelen kurumlarında -Teknosa, Colin’s, Multinet, Avon, DHL, Oriflame- İnsan Kaynakları, Satış ve Pazarlama Fonksiyonlarında farklı kademelerde görev yapmıştır. Kariyerinin son 15 yılında öğrenme sistemlerinin oluşturulması, koçluk ve mentorluk sistem ve yapılarının kurulması, organizasyonel gelişim projeleri, yetenek yönetimi, performans yönetimi, yedekleme ve kariyer planlama süreçleri ile Kurumsal Akademi kurulmasında sorumluluklar almıştır. Kariyerinin ilk 10 yılını ise Türkiye’de “Doğrudan Satış” yönteminin tanıtılması ve yaygınlaştırılmasında uzmanlaşma ile değerlendirmiştir.

Kurumsal olarak son görev aldığı ve emekli olduğu kurumda olan Teknosa Akademi’nin kuruluş aşamasından itibaren 12 yıl yöneticiliğini yaparak, çok sayıda uluslararası ödüllerin alınmasına da liderlik etmiştir.

Performans artışını mümkün kılmada ilişkiyi geliştirici yaklaşımların önemini kavrayarak, 2011 yılından itibaren koçluk yaklaşımlarını benimsemiş ve sertifikalı koçluk programlarına Adler International’ da, Organizasyon ve İlişki Sistemleri Koçluğu’na ( ORSC) CRR Global’ da katılarak tamamlamıştır.

Katıldığı programlarda elde ettiği yaklaşımları çalışma ve özel hayatı ileentegre eden proje ve programlara dönüştürmüştür. Bu uygulama ve programlar son olarak 2015 yılında, Türkiye’de ilk kez bir firmaya ATD’ den Uygulamada Mükemmellik’ te, Koçluk ve Mentorluk Kategorisinde en büyük ödülü getirmiştir. Koçluğun performans, öğrenme ve doyum üzerindeki olumlu etkilerini yetişkinlere ilave olarak geleceğimiz olan gençlerimiz ile de deneyimleyerek koçluğun fayda çemberini genişletmiştir. Gençler, ebeveynler ve öğretmenleri 3 önemli referans noktası kabul ederek, koçluk ile gelişim ve öğrenme yolculuğunda birlikte bir atmosfer yaratılmasını imkan sağlayan bir programın gelişim danışmanlarından biridir. “Neuro Student Coaching” Programı bu alanda tek ve ICF akreditedir.

Sarıkayalar, 2011 yılından bu yana TEGEP-Türkiye Eğitim Gelişimi Platformu Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesidir. Derneğinde Yönetim Kurulu Başkanıdır.


Selin Esin Aybar
Profesyonel Öğrenci – Ebeveyn Koçu
Eğitmen - Öğretmen

1972 İstanbul doğumludur. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü’nü 1994’de bitirip Marmara Üniversitesi Pedagojik Formasyon Sertifikasını aldı. İstek Okullarında İngilizce Öğretmenliği ve Bölüm Başkanlığı yaptı. 2003’de Yeditepe Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında yüksek lisansını (MBA) tamamladı. Eğitim alanındaki 20 yılı aşkın tecrübesini 2014’de ICF onaylı eğitimlerle birleştirerek, “Neuro-Student Coaching” adıyla yürüttüğü çalışmalarda öğrencilerin günlük yaşam becerilerinin (yürütücü işlevler; davranış kontrolü, zaman yönetimi, alan kullanımı, malzeme takibi, planlama, işe/ödeve başlayabilme, dikkat – odaklanma – hafıza becerileri) geliştirilmesi ve yaşantılarına kazandırılmasına yönelik çalışmalar düzenlemektedir.